Cautare

1424 de rezultate pentru "interviu cu sfetcu" (3.36 secunde)
Fiul sau a fost operat pe cord deschis, acum este bine Adrian Mutu, jucatorul lui Ajaccio, a trecut prin clipe extrem de grele in aceasta iarna dupa ce Mario, baiatul din prima casatorie a fotbalistului, a fost diagnosticat cu o malformatie congenitala.
Gigi Becali, interviu CUTREMURATOR din spatele gratiilor: ... Jurnalul National Gigi Becali a acordat primul interviu din inchisoare. ... Am stat cu el la meci, am stat si la o masa. Ii multumesc ca a stat atunci si cu asta basta.
Pe blogul Adinei Banea a aparut un interviu cu Mihai Dragomir - profesor, antrenor fitness, specialist anti aging si autor almecanismelor renasterii prin miscare Sub rabdarea, inspirația, dedicarea si empatia unui mentor in educatie fizica si nutritie, nenumarate vieti au fost deviate la 180 de grade de la nesiguranta, apatie, despresie si chiar conditii medicale grave.
A fost o placere sa lucrez cu voi toti si va doresc toate cele bune de acum inainte", scrie Bartz intr-un scurt mesaj pe e-mail trimis angajatilor. ... euro, in crestere cu 19% fata de anul precedent.
Interviu realizat de Andreea Giuclea, cu ocazia evenimentului de premiere a castigatorilor programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet". ... E o ironie aici, destinul e cel care ne asaza in fata noastra niste povesti cu talc pe care le descifram abia apoi.
Intr-un interviu acordat recent,actorul spunea ca se mentine bine in forma pentru ca are o viata ordonata, practica yoga si acorda o atentie deosebita alimentatiei.
Primul interviu al lui Dinu Patriciu dupa intoarcerea in Romania: "Atunci cand ma aflam intr-un scaun cu rotile... ... Omul de afaceri a acordat un interviu la Romania TV, in care a vorbit despre perioada in care a fost internat in Austria. ... Atunci cand ma aflam intr-un scaun cu rotile...
Romeo Saleno este laureat cu Premiul Intai la trei concursuri internationale de canto si finalist la Placido Domingo "Operalia" Washington D.C. ... Ei formeza un cuplu si in viata de zi cu zi.
Bucuresteanul a desenat de cand se stie, pasiunea sa pentru grafica transformandu-se, usor, usor, in colaborari cu publicatii cunoscute la nivel local si central. ... Cum zilele acestea colegul nostru Mihai Matei implineste o frumoasa varsta, l-am rugat sa ne acorde un mic interviu.
Acesta a fost impresionat de calitatile artistice ale frumoasei romance, asa ca i-a apreciat talentul si a invitat-o sa stea de vorba cu ea chiar in Parlamentul Londrei, acolo unde i-a luat si un interviu.
Cu ocazia concertului de Craciun de la Bucuresti, celebrul Demis Roussos a acordat un interviu unei publicatii romanesti. ... Celebrul artist a declarat ca refuza sa le spuna oamenilor mai mult de cateva cuvinte, cu intentia de a-si proteja vocea, astfel incat totul sa se desfasoare "ca la carte".
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) (Continuare) - Am remarcat ca in poemele tale se observa pregnant o anumita inclinatie spre plasticitate, spre elementul pictural.
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) Poeta si prozatoarea Victorita Dutu debuteaza in august 2003, cu placheta de versuri "Spatii".
(Continuare) Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte.
Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte.
Expozitia lor arata extraordinar, cu neoane fluorescente care pun in evidenta tablourile pline de culoare, e ca o explozie de bucurie. Pictorul german Marcel Thiele s-a stabilit in Romania in urma cu 3 ani.
A fost zburator, trapezist, a executat looping in doi, echilibristica la mare inaltime, echilibristica cu bara de bambus in dantura A fost, totodata, saltator, echilibrist la sol, excentric acrobat, etc.
Interviu cu Lia Bugnar: ... - Prin venele mele curg covrigi si ratii de ulei si zahar, spuneai intr-un interviu, despre copilaria ta. ... - Copilaria mea seamana cu a multor copii care s-au nascut pe vremea comunismului si au apucat sa fie si elevi tot atunci.
Un interviu de Florian Popa Micsan, cu Mihaela Raileanu Publicistul Florian Popa Micsan a incredintat redactiei estiri.ro si einformaii.ro un interviu cu Mihaela Raileanu, care se defineste pe Facebook ca fiind un omulet normal intr-o lume cu susul in jos.
Spalarea creierelor se realizeaza acum prin mijloace blande Rupti de traditii, de credinte, de sentimentele apartenentei, indivizii si grupurile devin vulnerabile in fata acestui nou tip de amenintari Profesorul Ilie Badescu vorbeste, intr-un interviu pentru cotidianul.ro, despre situatia actuala din Romania unde are loc o epurare a intelectualilor romani neinregimentati , dupa tipicul anilor '50 precum si despre faptul ca ce nu s-a reusit in anii comunismului pare sa se izbandeasca acum:
google-analytics.com